Skip to main content
 

Design

Wat zijn de designmogelijkheden binnen Lightspeed?

Lightspeed biedt, naast de appstore, ook een themestore aan. Hierin staan thema’s, gemaakt door partners, die de standaard mogelijkheden van Lightspeed ondersteunen. Deze templates zijn tegen een vergoeding, en sommige gratis, af te nemen. Alle partners van Lightspeed hebben de mogelijkheid om deze templates te maken en aan te bieden in de themestore. Echter is vanuit Lightspeed een strenge controle op alle functies en of het thema aan de standaard normen voldoet.

Ik wil geen standaard template!

Als je je shop een eigen tintje wilt geven zit je meestal niet te wachten op een standaard template, of er zit er gewoon geen bij die uitstraalt wat jij wilt uitstralen met je shop. Dan kan er ook een template geheel op maat voor je worden gemaakt. DotCommerce biedt deze optie ook aan!

Hoe gaat een eigen template maken in zijn werk?

Als je een eigen design in je webshop wilt maken dan vraagt DotCommerce eerst altijd om paar idealen. Als shopeigenaar zit je vaak online en kijk je veel rond bij je concurrenten. Wat spreekt jouw aan? Wat zou je idealiter in je shop willen? En wat hebben die standaard templates niet wat jij wel wilt? Uiteraard is het ook belangrijk wat je shop moet uitstralen? Ga je voor strak en zakelijk, voor speels en kleurrijk? Of voor rust met zachte kleuren, noem het maar op! DotCommerce zal aan de hand van deze informatie een design maken die na goedkeuring van de klant geïntegreerd wordt met Lightspeed.

Maatwerk in combinatie met een nieuw design

Vaak merken we al snel, als je bezig bent met je concurrenten te bekijken, dat sommige onderdelen van het design geen standaard onderdeel zijn van Lightspeed. Hier kunnen we dan meteen de optie bieden om de shop met maatwerk aan te vullen. Denk aan een inspiratiepagina, portal login of een quickshop, deze designen we dan meteen mee en wordt dan meteen geïntegreerd in je shop.