Skip to main content

Tech66

juli 6, 2016

De markt voor technologie producten is er één met veel concurrentie, maar webshop Tech66 staat haar mannetje. Eigenaar Ruben runt meerdere webshops op het Lightspeed e-commerce platform en met succes! Mede door inzet van de juiste online marketingkanalen en een goede klantenservice verzesvoudigde hij zijn omzet in 2 jaar. Tech66 behaalt tot op de dag van vandaag een conversiepercentage van 6%.

Lees het artikel

Ikbenzomooi.nl

mei 31, 2016

Online succesvol zijn vergt de juiste combinatie van bezoekers, conversie, klantenbinding en het efficient beheren van je webshop. Het lukte Jacolien van Ikbenzomooi.nl om een goed draaiende webshop in baby- en kinderkleding van de grond te krijgen. En er lijkt geen rem te zitten op de groei.

Lees het artikel

Dekbed-discounter

maart 24, 2016

Zojuist heeft de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards bekend gemaakt welke webwinkels de winnaars zijn van de Thuiswinkel Awards. Sportjournalist Jan Joost van Gangelen reikte vanavond de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen uit aan de beste webwinkels van Nederland. Ruud Stelder, initiatiefnemer van de Ecommerce50, maakte de top 3 snelst groeiende webwinkels bekend.

Lees het artikel

Delight Department

nov 13, 2015

Christina van de Nieuwegiessen werkte voorheen als eventmanager bij een multinational. Als zelfstandige wilde zij het voor iedereen mogelijk maken om in privésfeer met gemak een uniek feest te geven. Het merk DELIGHT DEPARTMENT werd geboren met als motto ‘Easy & Joyful party styling’.

Lees het artikel