Skip to main content

Lighstpeed

Lightspeed is DE partij als het aankomt op webshops en kassasystemen. Met hun Software as a Service (SaaS) oplossingen, kan je voor een klein bedrag per maand al gebruik maken van de zelfde software als giganten zoals Phillips, Heineken en nog vele anderen.

Waar Lightspeed zich vooral focust op de kern die voor het grootste deel van hun klanten belangrijk is, richt DotCommerce zich juist op de individuele klantcasus, waardoor een ideale partnership is ontstaan.

Lightspeed e-commerce (SEOshop)

Het internationale succes van SEOshop begon met de verkoop van elektronische sigaretten. Ruud Stelder, nu CEO van SEOshop, verkocht deze producten zeer succesvol in maar liefst elf verschillende landen. De technologie van de webwinkel verouderde echter en Stelder zocht naar een oplossing waarbij hij alle elf webwinkels gemakkelijk op één plek kon beheren, zodat met één update alle webwinkels aangepast konden worden. Dit was het begin van ‘Software as a Service’ en in zekere zin was SEOshop daarmee één van de grondleggers van dit begrip voor de e-commerce branche.

Na ruim twee jaar ontwikkelen was de eerste versie van SEOshop in oktober 2008 een feit. Nu jaren later maken duizenden webwinkeliers gebruik van het platform dat toen werd gebouwd, uiteraard uitgebreid met nieuwe functies die belangrijk zijn voor de webwinkelier van nu. Met ons team, dat prioriteit geeft aan kwaliteit en persoonlijke service, slagen we erin om een zeer robuuste oplossing te bieden aan bedrijven in heel Europa. Met trots mogen we dan ook Philips, National Geographic, Van Gogh Museum en dance4life en vele andere bekende en minder bekende namen tot onze klanten rekenen.

SEOshop is sinds november 2015 onderdeel van de Lightspeed familie.

Meer informatie over Lightspeed e-commerce vind je op https://www.lightspeedhq.nl/ecommerce/.

Lightspeed retail

Eén enkele oplossing in de Cloud is alles wat je nodig hebt om een betere shopping experience te kunnen bieden aan je klant. Ongeacht hoeveel locaties je hebt, de gebruiksvriendelijke POS van Lightspeed Retail helpt, zowel managers als winkelpersoneel om efficient te werken, klanttevredenheid te verhogen en boost te geven aan je verkoop.

Voeg gemakkelijk nieuwe producten toe aan je voorraad en volg ze van het magazijn tot de winkelvloer. Versterk de verkoopvaardigheden van je werknemers door ze een iPad in handen te geven waarop zij snel productinformatie kunnen opzoeken, de voorraad bekijken, overal betalingen kunnen aannemen en daarmee het aankoopproces versnellen.

Op zoek naar een manier voor betere klantenbinding? Lightspeeds eigen CRM-tool geeft je de informatie die je nodig hebt voor de beste klantenservice. Wil je verbeterde bedrijfsresultaten? De gemakkelijk te lezen dashboards genereren gedetailleerde rapporten die je nodig hebt om trends te volgen, de werkprestatie van personeel te managen en inkoopbeslissingen af te stemmen op de vraag van de klant.

Meer informatie over Lightspeed retail vind je op https://www.lightspeedhq.nl/kassasysteem/retail/.

Omnichannel

Omnichannel integreert naadloos je fysieke winkel (Lightspeed retail) met je webstore (Lightspeed E-commerce). Dankzij een centraal beheer kan je als winkelier op een efficiënte manier alle mogelijke barrières wegnemen voor je klanten en hen een consistente beleving bezorgen. Je klanten kopen op die manier via verschillende kanalen en toestellen, waar en wanneer ze willen.

Met een omnichannel oplossing kunnen winkeliers meer klanten bereiken, een beter antwoord bieden op hun koopgedrag en bovendien meer omzet genereren!

Meer informatie over Lightspeed en omnichannel vind je op https://www.lightspeedhq.nl/omnichannel/.

Vraag nu meteen een demo aan voor je Lightspeed webshop!

Nog geen webshop? Het is heel simpel! Vul hiernaast je winkelnaam en emailadres in en Lightspeed neemt zo snel mogelijk contact met je op om je demo shop te starten. Je kunt het systeem dan zelf verkennen en uitproberen, en kijken of het bij jouw wensen past. Heb je vragen over functionaliteit of mogelijkheden van het systeem? Neem gerust contact met ons op zodat we je wegwijs kunnen maken in het systeem. Geheel vrijblijvend!