Skip to main content
 

Maatwerk

Wat is maatwerk?

Voor het Lightspeed webshop platform bieden wij maatwerk. Wat is nou precies maatwerk? Eigenlijk alles wat niet standaard in het Lightspeed platform zit maar wat op maat gemaakt wordt voor de klant. En dit is heel veel! Niet omdat Lightspeed te weinig biedt maar omdat geen enkele shop hetzelfde is en werkt. Je zou het kunnen zien als een basispakket soep, Lightspeed is het pakje en wij zijn de verse groenten. De ene houdt van tomaat en de andere van wortel. Je kunt je soep ook upgraden met pasta of brood, iets waar de maker van de basissoep geen rekening mee heeft gehouden. Wij kunnen Lightspeed zo ver uitbreiden als je zelf wilt, maar van de basis blijven we af. Dit zorgt ervoor dat de updates die Lightspeed doet aan het platform gewoon blijven bestaan ondanks de extra functionaliteiten die je hebt toegevoegd.

Hoe werkt dat samen met Lightspeed?

Zonder problemen dus! Lightspeed brengt dagelijks updates uit om je shop zo veilig en snel mogelijk te houden. De meeste merk je als shopeigenaar en gebruiker niet eens. Ons maatwerk komt niet aan de kern van Lightspeed maar wordt er aan gekoppeld, dit zorgt ervoor dat de updates altijd uitgevoerd worden. Mocht het toch een keer voorkomen dat Lightspeed aanpassingen wilt doen aan de stukken die je wel ziet, bijvoorbeeld in de backoffice, dan laten zij dit ruim van te voren weten en kunnen wij ons maatwerk hier ruim op tijd op aanpassen.

Het appframework van byDotCommerce

Omdat Lightspeed een vaste kern heeft waar men de updates in uitvoert is het (meestel) niet mogelijk om het maatwerk in de backend van Lightspeed in te bouwen. Daarom hebben wij een eigen backend ontworpen wat we het appframework noemen. In dit appframework kan je ook al onze apps vinden en wordt je doorgelinkt als je een app installeert. Wij hebben hiermee een koppeling met Lightspeed gemaakt die er voor zorgt dat je al je externe informatie die je mogelijk moet invoeren om het maatwerk werkend en compleet te krijgen hier in kan vullen. Deze wordt dan automatisch in Lightspeed toegevoegd.

Voorbeelden van maatwerk

Van koppeling met je dropdshipper, kassasysteem of voorraad, een configurator voor onderdelen, inspiratiepagina’s, volledig automatiseren van je systeem,¬†cadeaumodule, kortingsacties, pr√© order systeem tot een geheel nieuwe look voor je webshop. Sky is te limit! Bekijk onze portfolio voor inspiratie en twijfel je over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met je op dan denken we met je mee!