Skip to main content

Koppelingen

 

Koppelingen heb je in alle vormen en maten. In zekere zin kan je koppelen met ieder extern systeem die je wilt. Een koppeling kan ook beide kanten op, informatie in Lightspeed stoppen maar ook informatie uit Lightspeed  halen en in het externe systeem stoppen. Met koppelingen kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat je voorraad altijd up-to-date is, je orders automatisch bij je dropshipper in het systeem komen te staan en je administratie alle informatie bevat die je nodig hebt. En allemaal automatisch.

Andere mogelijkheden van systemen om mee te koppelen zijn: Kassasystemen, ERP, Leveranciers, Boekhoudpakketten, Verzendmethoden en Betaalmethoden.

Wil jij een koppeling voor je shop, maar twijfel je of dit mogelijk is? Vraag aan de partij waarmee je samenwerkt om de volgende stukken, of contacteer ons! Dan helpen we je er graag verder mee.

Wat hebben wij nodig om te kunnen koppelen?

Heeft de externe partij een API?

Vraag aan de externe partij (zoals hierboven genoemd) of ze een API hebben waarmee we kunnen koppelen, dit is de database waar we alle informatie uit kunnen halen.

API documentatie

Ook hebben we de API documentatie nodig, omdat iedere programmeur de code net weer anders opbouwt hebben wij uitleg nodig hoe dit te koppelen.

Inlogcodes naar de data

Mogelijk hebben we al meteen de inlogcodes tot het systeem nodig zodat we beter kunnen inschatten wat de externe partij biedt.

Voorraadkoppeling?

Gaat het om een voorraad koppeling? Dan horen wij graag waar we deze feed kunnen vinden, staat deze bijvoorbeeld op een FTP server of is deze via een URL bereikbaar.