Skip to main content
 

Lightspeed apps

Wat zijn Lightspeed apps?

Voor de gebruiker van het Lightspeed platform is er de appstore. Dit zijn kleine of grote maatwerk oplossingen gegoten in een app of ook wel plugin genoemd. Met deze apps kan je de functionaliteit van je webshop uitbreiden, conversie verhogen of gewoon handige tools om je webshop beter te laten functioneren. De apps zijn voor ieder wat wils en uitgebreid uitgelicht. Zo vind je in de appstore hier een duidelijke uitleg, screenshots en een duidelijke handleiding bij iedere app.

Waarom maakt DotCommerce apps?

Als partner van Lightspeed krijgen wij dagelijks te maken met aanvragen van de webshopgebruikers. Sommige vragen komen vaker voor en zijn goed om te toveren in apps. Helaas is dit niet voor alle aanvragen mogelijk, omdat de app moet aansluiten op alle shops. DotCommerce vind het vooral ook leuk om apps te maken, voor een klein bedrag per maand kunnen we er een hoop shopeigenaren blij mee maken! Omdat wij ons vooral richten op de back-end (de code die je niet ziet als gebruiker) storten zijn onze apps hier ook meer opgericht. Andere partners maken weer apps voor optimalisatie van je webshop of handige tools voor de eindgebruiker.

Welke apps heeft DotCommerce tot nu toe gemaakt?

Ondertussen hebben wij al een heel aantal apps mogen lanceren. Onze grote favoriet was de gratis app: Happy Holidays die we gratis tijdens de feestdagen hebben gelanceerd. De sneeuwvlokjes die over het scherm dartelden waren voor iedere webshop eigenaar zelf in te stellen waardoor er veel variaties mogelijk waren. In ons portfolio vind je alle apps die we hebben uitgebracht. Geïnteresseerd in één van onze apps? Al onze apps heeft een 14 dagen gratis garantie, dus installeer en probeer deze vooral uit. Mocht hij niet bevallen kan je deze, kosteloos, weer deinstalleren via je Lightspeed appstore.

Het appframework van byDotCommerce

Speciaal voor deze apps hebben wij het appframework van byDotCommerce ontwikkeld. Dit is een extern systeem buiten Lightspeed waar je de instellingen van de apps kunt aanpassen. Als je de eerste keer een app installeert via Lightspeed ontvang je een mailtje met inloggegevens. Eenmaal ingelogd kan je simpel de aanpassingen doen, meestal hoeft dit maar éénmalig (afhankelijk van de app die je geinstalleerd hebt). Installeer je hierna nog een keer een app van DotCommerce wordt deze automatisch toegevoegd en kan je met dezelfde inlog terug in ons systeem. Beide apps zijn hier nu aan te passen.

Shippingcosts by Postal Code (app)

Product Planner (app)

Happy Holidays (app)

Budgetmailer (app)

Filter on Stock (app)

Ebay connector (app)

Dynamic Default Variant (app)

B2B add ons (app)

Advanced Product Pricing (app)

Flexibel Product Sorting (app)