Budgetmailer

  • Verstuur eenvoudig nieuwsbrieven met BudgetMailer.
  • Ontwerp een nieuwsbrief via de handige editor, of gebruik een eigen ontwerp.
  • Voeg social media buttons toe aan je nieuwsbrieven.

“De digitale huis-aan-huis postbode voor jouw nieuwsbrief of mailing.”

Waarom BudgetMailer?

Wanneer het in je belang ligt om met je klanten in contact te blijven, is BudgetMailer de meest efficiënte tool om je digitale nieuwsbrief te versturen. Vanaf het ontwerpen tot en met het verspreiden van een actie of nieuwsbrief. BudgetMailer biedt een voordelige oplossing voor de digitale marketing.

Hoe werkt het?

Via BudgetMailer is het mogelijk om een aanmeldformulier te genereren waarmee je bezoekers zich jouw website kunnen aanmelden voor een nieuwsbrief. Contacten zijn makkelijk toe te voegen aan uw mailinglist. Dit kan handmatig worden gedaan of via een CSV-bestand worden geïmporteerd.

De nieuwsbrief kan je ontwerpen in de bijgeleverde editor, gebruik je toch liever een eigen ontwerp? Voeg dan de HTML-code van je sjabloon via enkele simpele stappen toe in de editor.  Tevens is het mogelijk een social media button toe te voegen aan de nieuwsbrief zodat je ontvangers je nieuwsbrief kunnen delen via Facebook, Twitter en LinkedIn.

De prestaties van je nieuwsbrieven zijn te zien via in de statistieken, zodat je nooit het overzicht kwijtraakt. Op deze wijze maak je in een paar simpele stappen je eigen professionele nieuwsbrief.

Extra informatie

Let op: met deze app leg je een verbinding tussen je Lightspeed en je BudgetMailer account. Deze koppeling synchroniseert klantgevens tussen Lightspeed en BudgetMailer. Je dient zelf te beschikken over een BudgetMailer account.

Support

Vragen, nieuwe ideeën of feedback? Neem contact met ons op via info@dotcommerce.nl

Installeer hier de app