Shippingcosts by postal code

  • Bied je klanten meer opties met verzendmethodes op maat
  • Een klant uit de buurt? Maak je verzendmethode gratis voor deze postcode
  • Stel je BTW, postcode en verzendmethode makkelijk in met het ByDotCommerce appframework

“Volledige controle over verzendmethodes van je webshop”

Waarom Shippingcosts by Postal code?

Middels de Shippingcost by Postal code app is het mogelijk om prijzen per postcode(bereik) te configureren, maar ook om speciale verzendmethodes aan te maken. Denk bijvoorbeeld aan palletzendingen, gratis levering voor adressen binnen een omtrek van tien kilometer. Het is allemaal mogelijk met deze app. Ook te gebruiken voor zendingen in het buitenland. De BTW is per verzendmethode/type te configureren via het appframework.

Hoe werkt het?

Onze app is simpel te configureren. Stel simpelweg het BTW percentage in, kies of maak een verzendmethode aan en stel ten slotte in voor welke postcode de methode van toepassing is. Zodra deze waardes zijn aangemaakt zal de optie binnen enkele minuten in de check-out van je webshop verschijnen.

De Shippingcost by Postal code kan worden gebruikt via het appframework van DotCommerce. Hier bieden wij al onze apps aan.

Extra informatie

Bij aanschaf heb je volledige toegang tot alle functies van de Shippingcosts by Postal code app. Het aanmaken van verzendmethodes zijn niet gelimiteerd aan een aantal en is tevens op gemakkelijke wijze uit te schakelen. In onze handleiding tref je alle informatie voor het optimaal configureren van app. Voor eventuele vragen of feedback is ons supportteam vijf dagen per week tijdens kantooruren beschikbaar.

Support

Vragen, nieuwe ideeën of feedback? Neem contact met ons op via info@dotcommerce.nl

Installeer hier de app